S.S.S

 

 

 

 

 

 

 

Soru 1) Eğitim Ne Kadar Sürmektedir?

Cevap 1) Eğitim süresi, eğitim alacak kişinin İngilizce seviyesine bağlı olarak 3 ile 5 ay arasında sürmektedir.

 

Soru 2) Eğitimler Ne Zaman Başlamakta?

Cevap 2) Eğitimlere her zaman başlanabilir.

 

Soru 3) Eğitimler Bireysel mi yoksa Grup Eğitimi mi?

Cevap 3) Eğitimler karşılıklı iki kişi ile bire bir canlı olarak yapılmaktadır.

 

Soru 4) Eğitimler nerede verilmektedir?

Cevap 4) Eğitimler Skype programı ile online olarak verilmektedir.

 

Soru 5) Metot Kimler için Uygundur?

Cevap 5) Yetişkinlerde Lise eğitimi almış herkes 50 derste İngilizce konuşabilir. (Lise eğitimi temel Türkçe dilbilgisi kurallarının az çok bilinmesi için gereklidir.) Çocuklarda çocuğun durumuna bağlı olarak en az 6. sınıf öğrencileri metot için uygundur. 5. sınıf ve İlkokul öğrencileri üzerinde henüz uygulanmadığı için şimdilik sonuç bilinmemektedir.

 

Soru 6) Metot İngilizce hangi seviyede olanlar için uygundur?

Cevap 6) İngilizce seviyesi başlangıç, orta veya ileri seviye olan herkes için uygundur. İleri seviyede olanlar yani gramer ve kelime ihtiyacı bulunmayanlar veya az bulunanlarla devamlı soru cevap yapılarak konuşma ve anlamalarının gelişmeleri sağlanmaktadır.

 

Soru 7) Her seviyedekiler aynı yerden mi başlayacak?

Cevap 7) Hayır, Herkes İngilizce seviye tespitinde belirlenen seviyeye göre eğitim alır. 50 ders başlangıç seviyesinden başlayanlar içindir, orta ve ileri seviyeden başlayanlar seviyesine göre daha az ders almaktadır.

 

Soru 8) 50 dersin sonunda İngilizce için başka bir kur veya kursa devam etmek gerekir mi?

Cevap 8) Hayır, 50 dersin sonunda İngilizceyi geliştirmek için başka bir kur veya kursa devam etmek gerekmemekte. Sadece daha da geliştirmek isteniyorsa İngilizce kitaplar okuyup film v.b. seyretmek yeterlidir. İngilizce kitap okumaya İngilizce eğitim için hazırlanmış seviye kitaplarından düşük seviyelerden başlayıp giderek seviyeyi arttırmak ve sonunda normal kitap okumaya geçmek gereklidir. Bilinmeyen Gramer kurallarını da diğer kaynaklardan okuyup rahatça anlanacak seviyeye gelinmektedir.

 

Soru 9) Ders işleyişi nasıl?

Cevap 9) Ders işleyişi soru cevap şeklindedir.

 

Soru 10) Ders saatleri nasıl ayarlanmakta?

Cevap 10) Ders saatleri katılımcılarınn istekleri doğrultusunda ayarlanmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE YENİ BİR ÇAĞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
         
 
 
         
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matrix Super Fast English Speaking Method, 2021 All Rights Reserved